Hytteboek

Beste Anke en Geert,

In de eerste plaats een dikke proficiat om voor jullie droom te gaan en die nu ook te mogen beleven op deze prachtige plek. feelathome in zijn diepste betekenis. Helemaal “nothingness” als je wil. Wat ook het weer was -nogal Noors in de zomer- het was hier altijd gezellig in huis. Laat het maar regenen. Maar af en toe wat zon doet natuurlijk wonderen met de natuur hierbuiten.  En daar hebben we ook met volle teugen van  kunnen genieten: van fjorden, van Fläm tot de waterval van Veringsfössen. En voor wie van een “kleine” wandeling houdt, zijn het dorpje “Reine” en “Het einde van de wereld” echte aanraders. Dat valt dan nog wel mee hoor dat “einde” zo dicht bij de sneeuw.

We waren hier heel graag en komen hier heel graag terug. Liefst met een dikke laag sneeuw dan. Het was geweldig!

Fons, Majella, Jonaisha uit Hever – Schiplaken – 29/07/2017

PS En voor de chef-koks een top-keuken!

Met veel plezier en dankbaarheid hebben wij de spits mogen afbijten als jullie eerste huurders… en wat voor een ervaring! Onze familie had het gevoel om heerlijk thuis te komen en te genieten van het paradijs dat jullie hier hebben gecreëerd. Naast luieren, wandelen, fietsten, hebben wij de fjorden gaan ontdekken in Fläm. Een echte aanrader”…. “Je moet niet ver weg gaan, want wandelen en fietsen in de onmiddellijke omgeving laat je van de mooie Noorse natuur genieten! De firepit en de vuurschaal maken het plaatje compleet, zodat nagenieten van een zalige dag een waar festijn is.

Zoals jullie je hart aan Noorwegen hebben verloren, moeten we eerlijk bekken dat wij het ook heel erg gaan missen! Bedankt voor deze geweldige vakantie en de mooie tijd die we in jullie hut mochten doorbrengen.

 

Familie De Landtsheer – De Cauwer Ellen, Els en Gino uit Lokeren – 22/07/2017

Prachtige week gehad, goed weer en lekker eten met dank aan Daan. En het werk zit erop! Ik wens jullie nog veel plezier hier.

Wouter – 02/07/2017

Een fantastische week in een prachtige hytte met een gezellige familie. Dank je wel. Kom graag terug zelfs voor te koken.

Moeke – 03/03/2017

Onze laatste avond! Wat hebben we genoten van onze week vakantie. We hebben gewandeld, gaan skien, gaan sleen, heben een iglo gebouwd, over een bevoren meer gewandeld, …

We hadden onze persoonlijke “kok” mee en zo werd ook de innerlijke mens gevoed.
Bedankt Moeke!

Bedankt Anke & Geert voor deze mooie vakantieplek, een oase van rust! En wat een uitzicht!

We komen graag terug, liefst met jullie!

Jelle & Ilse

Moeke, Maarten, Liese, Mirte – 13/04/2017

Snik, snik, … met pijn in het hart moeten we terug naar huis.

Onze eerste week zit erop!

We hebben nog veel in orde moeten brengen maar het was toch genieten.

Anke, Geert, Thijs, Tuur en Moeke – 03/03/2017

(Daan zit nog 3 maanden in Zuid- Afrika. Hij was er dus niet bij)